Meny
Matsäkerhet
Matsäkerhet - Egenkontroll, egenkontroll livsmedel, egenkontroll restaurang, egenkontroll kök, HACCP, HACCP egenkontroll, matsäkerhet - ctl00_cph1_image

Egenkontroll

Nomor har bred erfarenhet inom matsäkerhet och kan hjälpa dig att ta fram ett komplett egenkontrollprogram, baserat på kraven i HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) och skräddarsytt för din verksamhet.

För att förbättra och upprätthålla din verksamhets matsäkerhet kan vi erbjuda följande lösningar av egenkontrollprogram:

NomorEKP (egenkontroll)
Flexibelt webbaserat egenkontrollprogram som passar dig som vill hantera och följa upp din journalföring via telefon, surfplatta eller dator.

HygieneC (egenkontroll)
Flexibelt webbaserat egenkontrollprogram som passar dig som vill hantera och följa upp din journalföring via telefon, surfplatta eller dator. Det finns också möjlighet att koppla ett automatisk temperaturövervakningssystem till tjänsten.

Nomor EKP-pärm (egenkontroll)
Passar dig som vill sköta dokumentation och journalföring i en pärm.

Du som driver företaget är skyldig att ta fram ett egenkontrollprogram. Du ansvarar också för att all personal har kunskap om och förståelse för fastlagda rutiner och kontroller samt att dessa efterföljs.

I EU:s hygienförordning från januari 2006 ställs mycket tydliga krav på att livsmedelsföretagaren ska ha ett HACCP- baserad egenkontrollprogram.

Genom att kontrollera din verksamhets matsäkerhet på ett bra sätt kan du få säkrare livsmedel, minska svinnet, få bättre ekonomi och nöjdare kunder. Både du och kunden kan då vara säkra på att du gör allt du kan för att erbjuda säkra livsmedel.

Kontakta oss för mer information