Meny
DSC_0159_test.jpg

Hygienkörkort

Hygienkörkortet är en webbaserad utbildning som vänder sig till dig som själv vill kunna bestämma när du vill genomföra utbildningen och undvika resor. Hygienkörkortet är en grundutbildning i livsmedelshygien som vänder sig till alla som hanterar någon form av livsmedel. Utbildningen följer livsmedelsverkets rekommendationer. 

Bristande kunskap om hygien och temperaturer orsakar de flesta matförgiftningar. Det är du som livsmedelsföretagare som ansvarar för att den mat du säljer eller serverar är säker.

Praktisk information

Utbildningen tar ca 60 minuter att genomföra och är utformad ifrån realistiska miljöer i ljud, bild och text.

Efter genomförd utbildning och godkänd kursprov får du ett diplom som du enkelt kan skriva ut och som intygar dina grundkunskaper i livsmedelshygien.
Målet är att du förutom kunskapen, även ska få inspiration och motivation att använda det du lärt dig under kursen i din vardagliga verksamhet. 

Hygienkörkortet innehåller följande delar:

Personlig hygien, sjukdom, mikroorganismer, allergener, rengöring, spårbarhet, märkning, separering/förvaring.

Kursavgift: 695kr/deltagare (exkl. moms)

Beställning: Klicka här eller ring via 0771-122 300


Logga in