Meny
Matsäkerhet
Matsäkerhet - Nya tjänster - ctl00_cph1_image

Webbaserade Tjänster

Med Nomors webbaserade tjänster har du alltid trygg, snabb och smidig åtkomst. Dessa tjänster är framtagna för att göra din vardag enklare.

En stor fördel med Nomors webbaserade tjänster är att du har tillgång till tjänsterna från alla datorer med internetuppkoppling.

Vi kan idag erbjuda följande:

NomorEKP
Flexibelt webbaserat egenkontrollprogram som passar dig som vill hantera och följa upp din journalföring via telefon, surfplatta eller dator. 

Hygienkörkort
Webbaserad utbildning som vänder sig till dig som själv vill kunna bestämma när du vill genomföra utbildningen och undvika resor. Hygienkörkortet är en grundutbildning i livsmedelshygien som vände sig till alla som hanterar någon form av livsmedel.

HygieneC
Flexibelt webbaserat egenkontrollprogram som passar dig som vill hantera och följa upp din journalföring via telefon, surfplatta eller dator. Det finns också möjlighet att koppla ett automatisk temperaturövervakningssystem till tjänsten.

Nomor online
Med Nomor Online har du snabb och smidig åtkomst till dina inspektionsrapporter.Vill du veta mer om Nomor online kan du kontakta oss.

Kontakta oss för mer information