Meny

Allergikurs

En endagsutbildning i födoämnesallergi för att utveckla era kunskaper kring allergier och allergikost. Utbildningen har som syfte att utveckla säkerhetstänkandet beträffande allergener hos deltagarna. Deltagarna får insikt om vad allergener är, vad som kan hända om ett allergen finns där det inte ska finnas och hur man kan arbeta för att förhindra detta. Deltagarna ska direkt, dagen efter kursen, kunna använda sina nya kunskaper i sitt arbete.

Kurslängd: 1 heldag

Anmälan: Klicka här eller ring 0771-122 300

I kursen ingår kursdokumentation, lunch och fika.
Efter genomförd kurs utfärdas ett diplom.

Utbildningsorter och datum:

Stockholm 30 Oktober kl 09.00-16.00  
Göteborg 31 Oktober kl 09.00-16.00  


Kursen tar upp grundläggande livsmedelshygien och egenkontroll och baseras på Livsmedelsverkets och SAMS kursplan. Deltagarna får en genomgång i grundläggande livsmedelshygien och HACCP-baserad egenkontroll. Kursen behandlar även innebörden i nya lagar och regler. En detaljerad beskrivning av kursinnehållet skickas på begäran.